2020-05-19 09:22:32• hírek • Bede Emőke

Fontos módosítás a sofőrtanoncok számára

Amint arról korábban beszámoltunk, május 18-tól a Petőfi utcai Vezetői Jogosítvány- és Gépjárműnyilvántartó Közszolgáltat is újraindította az ügyfélfogadást. A sofőrjelölteket érintő információk azonban alig egy-két nap alatt érvényüket vesztették, ugyanis az előzetesen bejelentett munkarendet máris megváltoztatták.

Az új felállás szerint mindazok, akiknek a szükségállapot idején lejárt a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges dossziéjuk, vagy épp ezekben a hetekben kellett volna gyakorlati vizsgázniuk, jóval később, csak június 2-től tehetik magukat próbára, az elméleti tudás felmérése pedig csak június 16-tól indul be újra. A közszolgálat épületébe csak és kizárólag az előjegyzéssel rendelkező személyek léphetnek be, betartva a megfelelő távolságtartás és a maszkviselés szabályait.


Az útlevélosztályon nincs változás

A prefektusi hivatal tájékoztatása szerint május 18-tól kezdődően hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között fogadják mindazokat az ügyfeleket, akik szeretnék leadni az útlevél igényléséhez szükséges dokumentumokat, szeretnének bejegyeztetni egy gépjárművet vagy ideiglenes rendszámot váltanának ki, esetleg vezetői engedélyüket újítanák meg. Az útlevelek kiadása az illetékes osztály székhelyén, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között történik, viszont lehet kérelmezni akár a futárszolgálattal történő házhoz szállítást is. A gépjármű bejegyzésével kapcsolatos iratokat úgyszintén a Petőfi utcai székhelyen lehet kivenni hétköznaponta 8 és 16 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: